Club Med is ‘merk van het jaar’

Club Med is ‘merk van het jaar’

Luxe reisorganisator wint prestigieuze prijs op ‘World Branding Awards

Vrijdag 8 mei 2015 — Club Med, wereldleider op gebied van all-in luxe vakanties, wint de ‘Brand of the Year’ award in de categorie ‘resorts’ tijdens de tweede editie van de World Branding Awards.  Hiermee onderscheidt Club Med zich van de meer dan 2500 andere genomineerden die deelnamen aan deze prestigieuze prijsuitreiking.

De World Branding Awards werd opgericht door het World Branding Forum om merk eigenschappen te verbeteren in het belang van het merk zelf maar ook in het belang van de consument. Aan de 2de editie van deze prijsuitreiking namen gerenomeerde merken uit de voeding-, luxe-, lifestyle-, hotel- en dienstensector deel waaronder grote internationale merken als Cartier, L’Oréal, Eurostar en UPS.

Club Med is trots op deze award. Het is de bekroning van de vele inspanningen van onze teams om via marketing en social media onze merknaam te versterken. Het is ook zeker een erkenning door de consumenten zelf aangezien de helft van de stemmen rechtstreeks van hen komt.  Deze prestigieuze prijs kadert ook in de vernieuwde strategie van Club Med om zich internationaal te profileren als nummer 1 op gebied van exclusieve luxe vakanties” aldus Hadi Kamouh, algemeen directeur Club Med België.

Karin Struys Press Contact